Voorlichtingsbijeenkomsten Lerarenopleiding ICLON

Ook dit voorjaar organiseert het ICLON weer voorlichtingsbijeenkomsten over de lerarenopleiding. Tijdens de presentatie ontvang je informatie over de Lerarenopleiding (master), het World Teachers Programme, de Educatieve minor en de Educatieve module. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Datum: donderdag 22 februari 2018, 15:30 – 17:00 uur
Locatie: Pieter de la Courtgebouw, zaal 1A20
Datum: dinsdag 6 maart 2018, 15:30 – 17:00 uur
Locatie: Pieter de la Courtgebouw, zaal SB45

Meer informatie: website

Aanmelddeadline
Let op: de aanmelddeadlines (voor alle trajecten) wijken af van de universitaire deadlines. De aanmelddeadline voor de start medio augustus is 1 april 2018 en voor de start eind januari is 1 november 2018. De aanmeldprocedure is beschreven op de website.

Meer informatie Lerarenopleiding Master, Educatieve minor en Educatieve module: www.iclon.nl/lerarenopleiding
World Teachers Programme: www.iclon.nl/wtp