Avicenna Excellence Program 2018

Ben jij een gemotiveerde masterstudent met interesse in multidisciplinaire samenwerking en innovatie in de gezondheidszorg? Solliciteer dan nu voor 1 januari het Avicenna Excellence Program 2018!
De thema’s voor het Avicenna Excellence Program 2018 zijn: Privacy, Beschikbaarheid van zorg en medicatie, Bekostiging van de zorg, Communicatie in de zorg, Technologie en Groene zorg. Op de website staat uitgebreidere informatie over de thema’s.

Het Avicenna Excellence Program 2018 is het enige nationale multidisciplinaire extracurriculaire programma waarbij innovaties binnen de zorg centraal staan. Wij zijn op zoek naar sterk gemotiveerde, en goed presterende masterstudenten uit alle studierichtingen die interesse hebben in de gezondheidszorg.

Tijdens het programma zullen de deelnemers in interdisciplinaire teams samenwerken aan een innovatie binnen een thema gerelateerd aan de gezondheidszorg. Je zal in groepsverband een probleem definiëren, een oplossing bedenken en ook de mogelijkheden bekijken hoe jouw innovatie in de praktijk te implementeren is. Dit proces wordt begeleid door diverse masterclasses waarin essentiële ondernemings- en innovatievaardigheden getraind worden. Daarnaast geven zeer diverse, toonaangevende sprekers uit het veld lezingen die deelnemers op een unieke wijze inzicht in de verschillende thema’s geven, met daarbij ruimte voor persoonlijke interactie en discussie. Vorige jaren waren dit onder meer Frank Mattijssen (CFO MSD), Hans de Jong (CEO Philips Benelux), Erik Gerritsen (Secretartis-generaal VWS) en Wouter Bos (bestuursvoorzitter VUmc).  Ten slotte zullen de deelnemers op het eindevenement de ontwikkelde innovaties presenteren, met voor de beste innovatie de “Avicenna Best Healthcare Innovation 2018” award en een nader te onthullen prijs.

Het programma vindt plaats van februari tot mei 2018, met wekelijkse bijeenkomsten op woensdagavond in Utrecht. Je kunt je aanmelden tot 1 januari! Er zijn in totaal slechts dertig plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Voor meer informatie rondom het programma en de aanmeldingsprocedure kan je terecht op www.avicennaxp.nl en op Facebook, of neem contact met het bestuur op via bestuur@avicennaxp.nl.