Donderdag 5 oktober 2017: Informatiebijeenkomst graduate studie aan een Amerikaanse universiteit

Studeer je nu aan een Nederlandse universiteit of hogeschool en lijkt het je wat om op een Amerikaanse universiteit verder te studeren voor een Master of PhD? Kom dan naar de graduate avond van het Fulbright Center. Tijdens deze avond hoor je alles over het zoeken naar een goede universiteit in de VS, de aanmeldingsprocedure, financiering, het afleggen van tests en het aanvragen van een Fulbright beurs.

In aparte sessies over studies in de Humanities/Social Sciences en Hard Sciences wordt ingegaan op specifieke studies. Studenten die eerder in de VS zijn geweest vertellen over hun ervaringen en delen hun tips. Je kunt daarnaast met individuele vragen terecht bij medewerkers van het Fulbright Center.

Datum: donderdag 5 oktober 2017

Lokatie: Utrecht exacte locatie ontvang je na inschrijving

Tijd: 19.30 uur tot 21.15 uur

Bijwonen van de bijeenkomst kost 12,50 euro en voor dat bedrag ontvang je op de avond ook het boek ‘In Amerika heb ik ruim leren denken’. Je geeft je op via https://www.fulbright.nl/calendar/63/95-Graduate-Study-in-the-US.html. Je ontvangt na aanmelding via het formulier en betaling per iDeal een toegangsticket met routebeschrijving naar de locatie. Je aanmelding is compleet na het voldoen van de kosten van de bijeenkomst.

Heb je nog vragen? Mail ze gerust aan info@fulbright.nl