We gaan weer speeddaten met managers! Kom jij op 18 mei jouw stageplek veroveren?

Op donderdag 18 mei organiseert Matchpunt Jongeren weer speeddatesessies met managers van de gemeente Den Haag. Wil je graag bij de derde stad van Nederland werkervaring opdoen door stage te lopen? Grijp dan deze kans! Wij willen jou als student de mogelijkheid geven om jezelf zichtbaar te maken bij de managers van de gemeente Den Haag. Afgelopen zomer was de tweede editie op het Spui; hier waren 40 jongeren en 40 leidinggevenden aanwezig. Inmiddels zijn er na de zomer 36 stagiairs gestart via Matchpunt Jongeren. Superleuk!

Begin mei staan er weer veel enthousiaste managers te trappelen om kennis te maken met jou. Meld je vandaag nog aan voor de speeddate door je CV en stagewensen te mailen naar matchpunt@denhaag.nl.

Wanneer en waar?

Op donderdag 18 mei vinden de speeddates plaats op het politiek terras in het Stadhuis aan het Spui.