Meedoen aan een simulatie over politiek-bestuurlijke sensitiviteit? Meld je aan!

Speel een simulatie en krijg een inkijkje in hoe je als beleidsmaker effectief kan omgaan met de wisselende belangen van politiek, bestuur, media en maatschappij.

Wat?

Studenten die hun academische kennis in de praktijk willen toepassen kunnen meedoen aan een simulatie over politiek-bestuurlijke sensitiviteit. Hoe kun je als beleidsmaker effectief opereren in een succesvolle samenwerking met politieke bestuurders? Tijdens de simulatie kijk je vanuit wisselende perspectieven en belangen naar een actuele casus. Waan je in de rol van een minister, Kamerlid, beleidsmedewerker of de media en krijg inzicht in hoe deze actoren zich bewegen in het krachtenveld van het openbaar bestuur, politiek en de maatschappij.

Waarom?

De simulatie is een onderdeel van een training voor professionals die wordt aangeboden vanuit het Centre for Professional Learning (van Universiteit Leiden). Om te zorgen dat wij de simulatie bij de training op de juiste manier begeleiden, willen wij deze graag nog een keer testen met studenten.

Voor wie?

We hebben plaats voor 10 studenten Bestuurskunde.

Wanneer en waar?

Datum: woensdag 26 april 2017

Tijd: 10.30-12.30 uur

Locatie: Schouwburgstraat 2, Zaal A.001

Aanmelden is mogelijk door een mailtje te sturen naar v.r.balai@fgga.leidenuniv.nl.