Kom naar de Traineeplaza op 23 februari 2017!

Werken bij de Rijksoverheid is werken voor Nederland. Werk dat er toe doet. Denk aan de bescherming van onze persoonsgegevens en de veiligheid en leefbaarheid van Nederland. De belangen en uitdagingen zijn groot. Daarom trainen wij de beste ICT’ers, technici, financials en andere starters om deze uitdagingen aan te gaan. Speciaal daarvoor zijn er binnen de Rijksoverheid verschillende interessante traineeships op hbo- en wo-niveau.

Werk en opleiding op hoog niveau

Een traineeship is een ideale start van je carrière. Je werkt op verschillende plekken binnen de Rijksoverheid. In de dynamische en inhoudelijke wereld van een ministerie of uitvoeringsorganisatie. Je combineert interessant werk met een opleiding op hoog niveau. En dat doe je samen met andere enthousiaste, jonge hoogopgeleiden.

Programma Traineeplaza

Tijdens Traineeplaza ontdek je welke traineeships er allemaal zijn en krijg je en voorproefje van wat de verschillende trajecten inhouden. Sluit je aan bij de verschillende presentaties, workshops en speeddates, bezoek de informatiemarkt en maak een praatje met huidige trainees. Bovendien geven we een mini workshops LinkedIn. Je kunt je aanmelden voor de ochtendsessie of de middagsessie. Ga naar www.werkenvoornederland.nl voor meer informatie over de locatie en tijden.