Career College: 1 december 2016, meld je aan!

Waar kun je na je studie Bestuurskunde terechtkomen? Hoe ziet je werkdag er straks uit? Wat moet je nu doen om straks die leuke baan te krijgen?

Tijdens dit Career College vertellen verschillende oud-studenten over hun werk en ervaringen. Zij geven je een beeld van een carrière na de studie. Ook krijg je deze middag natuurlijk de nodige tips.

Aanwezig zullen zijn:

  • Laurie Grasmeijer Trainee informatiemanagement bij PBLQ, een adviesbureau dat zich richt op informatievraagstukken in het (semi) publieke domein in Nederland, met oog voor Europa. Binnen het traineeprogramma van 2 jaar, is zij werkzaam bij drie verschillende soorten ICT projecten binnen de publieke sector. Zo heeft zij haar eerste opdracht bij de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens vervuld en werkt zij momenteel aan een project bij de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten).
  • Roeland Stolk Senior Consultant bij Berenschot, een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd met opdrachtgevers in de publieke en private sector. Roeland richt zich op advieswerk rondom het inrichten/evalueren van omgevingen om daarbinnen tot oplossingen voor (complexe) problemen te komen
  • Elise van Zeeland Senior Beleidsmedewerker bij de D66 Tweede Kamerfractie. Beleidsterreinen waar ze zich mee bezig houdt zijn: VWS (cure en care), jeugd(zorg) en emancipatie. Ze ondersteunt Kamerleden in hun dagelijkse werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld bij het voorbereiden van debatten of  het stellen van mondelinge of schriftelijke vragen aan de minister of staatssecretaris.

Het Career College vindt plaats op donderdag 1 december van 15.00-17.00, locatie Schouwburgstraat. Het Career College is gratis bij te wonen, wel vragen we je om in te schrijven. De exacte locatie zal enkele dagen voor het Career College plaatsvindt gemaild worden naar de ingeschreven studenten.

Schrijf je nu in via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdd9e7ts_Au8RMUdQSwiK040xZ880kRtftJAK_WIf8YCBjbaw/viewform