Studenten gezocht voor interactieve workshop op het Ondernemersplein voor de Gemeente Den Haag

Voor de workshop (Confrontatie generaties XYZ), is men op zoek naar studenten, bij voorkeur in een business opleiding om in het programma te participeren.

Uit alle aanwezige deelnemers (verschillende Haagse ondernemers en de diverse leerlingen groepen) worden groepjes geformeerd waarbij de verschillende XYZ generaties in vertegenwoordigd zijn. Ieder groepje krijgt de opdracht om zich een beeld te vormen “Hoe ondernemen eruit ziet in 2030 in Den Haag?” Op basis van een set van specifieke vragen (over trends en ontwikkelingen) worden de deelnemers uitgedaagd zich een beeld te vormen over deze vraag. Per groepje worden de resultaten vastgelegd. Overall worden de resultaten besproken met de wethouder economie Karsten Klein en de directeur zakelijk van RaboBank Den Haag.

 

Het zou leuk zijn als een vijftiental studenten  van de Universiteit Leiden kunnen deelnemen. De voertaal zal Nederlands zijn.

De workshop start op 8 september om 13:30 en duurt tot circa 15:15 uur.

Graag zien we dat de studenten eerder aanwezig zijn, zodat we ze kunnen voorbereiden op hun rol tijdens de workshop.

Voorafgaand aan onze workshop is de RABO powerlunch met spreker Danny Mekić. De presentatie van Danny is ook erg interessant voor de studenten.

De Powerlunch en presentatie starten om 11.30 uur.

 

Geïnteresseerd? Mail dan naar s.p.louwaars@fgga.leidenuniv.nl