Heb je een voorliefde voor Japan en de Japanse taal?

En zie je het zitten om, na je bachelor, tijd door te brengen in het land van de rijzende zon? Dan is dit je kans! Er zijn namelijk mogelijkheden om er met een MEXT beurs van de Japanse overheid te gaan studeren of onderzoek te doen.

Monbukagakusho (MEXT) Japanese Government Scholarship stelt ieder jaar beurzen beschikbaar voor Nederlandse kandidaten die hun studie in Japan willen voortzetten. Er zijn momenteel twee mogelijkheden:

  1. Undergraduate students: beurzen voor het volgen van een volledige bachelor in Japan (vijf jaar)
  2. Research students: beurzen voor studie of onderzoek na de bachelor fase (anderhalf tot twee jaar)

Op de Wil Weg website vind je de informatie en aanvraagformulieren voor de ronde van 2016 waarvan de deadline 22 juni aanstaande is: https://www.wilweg.nl/financiering/beurzen/cultureel-verdragbeurzen/japan

Er worden ook berichten op onze social media accounts geplaatst. Het is mogelijk om deze te delen, zie bijvoorbeeld https://www.facebook.com/WilWeg/