Onderzoek naar Slaap en Studeren

logo-nswoDoe mee aan het landelijk onderzoek naar slaap en studeren onder studenten en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

De Universiteit Leiden, de Nederlandse Vereniging voor Slaap-Waak Onderzoek (NSWO) en De Hersenstichting onderzoeken de relatie tussen slaap en studieprestaties. Op basis van de resultaten kunnen zij mogelijk advies geven aan studenten om hun slaapgewoontes te verbeteren. Het onderzoek duurt ongeveer 45 minuten, waarvan 30 voor het invullen van een online vragenlijst en 15 minuten voor het uitvoeren van een online werkgeheugentaak. De resultaten worden in maart 2016 gecommuniceerd via de media en www.nswo.nl en www.UniversiteitLeiden.nl.

Deelnemen kan tot 1 maart 2016.

Voor vragen kun je contact opnemen met hoofdonderzoeker Kristiaan van der Heijden via: onderzoekslaapstuderen@gmail.com