Informatiebijeenkomst 7 oktober Graduate Studie VS

Woensdag 7 oktober 2015: Informatiebijeenkomst graduate studie aan een Amerikaanse universiteit

Studeer je nu aan een Nederlandse universiteit of hogeschool en lijkt het je wat om op een Amerikaanse universiteit verder te studeren voor een Master of PhD? Kom dan naar de graduate avond van het Fulbright Center. Tijdens deze avond hoor je alles over het zoeken naar een goede universiteit in de VS, de aanmeldingsprocedure, financiering, het afleggen van tests en het aanvragen van een Fulbright beurs.

In aparte sessies over MBA-opleidingen, L.L.M. programma’s, studies in de Humanities/Social Sciences en Hard Sciences wordt ingegaan op specifieke studies. Studenten die eerder in de VS zijn geweest vertellen over hun ervaringen. Je kunt daarnaast met individuele vragen terecht bij medewerkers van het Fulbright Center.

Datum: woensdag 7 oktober 2015
Lokatie: Amsterdam, exacte locatie ontvang je na inschrijving
Tijd: 19.30 uur tot 21.15 uur

Bijwonen van de bijeenkomst kost 12,50 euro en voor dat bedrag ontvang je op de avond ook het boek ‘In Amerika heb ik ruim leren denken’. Je geeft je op via http://www.fulbright.nl/calendar/63/59-Graduate-Study-in-the-US.html . Je ontvangt na aanmelding via het formulier en betaling per iDeal een toegangsticket met routebeschrijving naar de locatie. Je aanmelding is compleet na het voldoen van de kosten van de bijeenkomst

Heb je nog vragen? Mail ze gerust aan info@fulbright.nl

 

 

 

Wednesday October 7, 2015: Information session graduate study in the US

Are you completing a bachelor’s or master’s degree at a Dutch university or university of applied sciences and are you interested in continuing your studies at the graduate level in America? Please join us for the Fulbright Center’s annual graduate evening. During this event you will learn about the graduate school search and application process in the US, standardized testing and financing your studies. Please note that a small part of the evening will be dedicated to the Dutch Fulbright Program. If you do not hold Dutch nationality, this information is not applicable to your situation.

The second half of the evening consists of break-out sessions in the following fields: MBA, LL.M., Humanities/Social Science and Hard Sciences. Alumni of US graduate schools will share their experience and serve a resource for you. The Fulbright Center staff will also be available to answer your questions.

Date: Wednesday October 7, 2015
Venue: Amsterdam, exact location will be in the registration confirmation
Time: 19.30 hrs until 21.15 hrs

The fee for attending this evening is 12,50 euros, which you will pay though iDeal after registering at http://www.fulbright.nl/calendar/63/59-Graduate-Study-in-the-US.html. At the event you will also receive a copy of the hardcover book ‘In Amerika heb ik ruim leren denken’ or, if you are a non-Dutch speaker, an alternative publication about studying in the US. After registration you will receive an admission ticket and directions to the venue.

Please feel free to email any questions you may have to info@fulbright.nl