TTIP debat met o.a. Jongerius, Ploumen en Lubach

Steeds meer horen en lezen we in Nederland over TTIP, het voorgestelde handelsverdrag tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie. Maar het blijft vaak bij een discussie over chloor- en zombiekippen. Hoe anders in Brussel, waar bijeenkomst na bijeenkomst in het teken staat van dit verdrag tussen de twee grootste economieën van de wereld. Wat zijn al deze onderhandelaars aan het doen? En moet TTIP juist als kans of een bedreiging worden gezien?  

Vrijdag 12 juni 2015 organiseert de PvdA in het Europees Parlement een bijeenkomst over het TTIP verdrag met o.a. Agnes Jongerius (PvdA Europarlementariër), Lilianne Ploumen (Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en Arjen Lubach (cabaretier). Het volledige programma van de bijeenkomst kunt u vinden op de website van de PvdA in het Europees Parlement. Het wordt een open en betrokken discussie, met ruimte voor verschillende denkbeelden. Kom je ook? Registreer je dan via ttip@pvda.nl.