Bestuurskunde Challenge Festival der Bestuurkunde

Op donderdag 17 september, tijdens het Festival der Bestuurkunde van de Vereniging voor Bestuurskunde, gaan de Universiteit Leiden, de Universiteit Tilburg, de Universiteit Utrecht en de Vrije Universiteit Amsterdam de strijd met elkaar aan: de Bestuurskunde Challenge (festival.bestuurskunde.nl). Doel van de Challenge? Een casus oplossen van een instituut gelinkt aan het ministerie van Veiligheid & Justitie in samenwerking met de VN. Door middel van stedelijke voorrondes wordt bepaald welke teams hun universiteit mogen vertegenwoordigen tijdens de finale op het festival. De voorronde van de Universiteit Leiden vindt plaats op donderdag 28 mei vanaf 11:20 op de Campus Den Haag. Wil jij jezelf in de spotlights van bestuurskundig Nederland zetten? Denk jij dat je deze Challenge kan winnen? Geef je dan individueel of met een groep van maximaal drie personen op via voorzitter@bilboard.nl en ga de strijd aan!

 

On the 17th of September, the universities of Leiden, Tilburg, Utrecht and the Vrije Universiteit Amsterdam will face each other in a competition related to public administration: the Public Administration Challenge. Goal? Solving a real-life case presented by an institute of the Ministry of Safety & Justice in cooperation with the United Nations. The teams representing their university will be chosen from amongst the competitors from the same university. The first round will take place on the 28th of May on the Campus The Hague (Schouwburgstraat 2) starting around 11.20am. Do you think you have what it takes to win this Challenge? Come and prove it! Apply individually or with a group of maximum three students by sending an email tovoorzitter@bilboard.nl.